Beijensstraat 20

Nijmegen

€375000 k.k.

Omschrijving

VANWEGE GROTE BELANGSTELLING IS ER HELAAS GEEN MOGELIJKHEID MEER OM EEN AFSPRAAK TE PLANNEN. GROET! MAURICE

Verborgen juweel

Soms zie je meteen hoe fijn je ergens kunt wonen. Dat geldt zeker voor deze luxe en ruime benedenwoning in het mooie Nijmegen-Oost! Denk alleen al aan de 4 slaapkamers en de grote tuin van maar liefst 8.35 x 7 meter die achter de voorgevel van Beijensstraat 20 verborgen liggen.

Wat is het precies?

Het gaat dus om een gerenoveerde benedenwoning met ook nog eens een eigen tuin; dat is al een pre! Naast een heerlijke woonkamer en keuken vind je 2 slaapkamers op de begane grond, 1 slaapkamer in het souterrain en 1 (kleine) slaapkamer plus zeer luxe badkamer op de 1ste verdieping. Tel daar ook nog de extra opbergruimte bij op, dan begrijp je waarom deze woning zo aantrekkelijk is. Als kers op de taart is er buiten zelfs een grote tuin. Daar zie je jezelf makkelijk zitten en genieten!

Hoezo verborgen?

De voorgevel doet niet vermoeden dat er zoveel moois en groots achter verscholen ligt. Eenmaal binnen zie je gelukkig meteen wat ik bedoel; kom het dus vooral zelf eens bekijken. Wonen en werken/studeren aan huis wordt hier namelijk wel heel makkelijk met zoveel ruimte. En ja, de ligging hartje Oost is natuurlijk briljant.

Alles op loopafstand

Of je nu een hapje wil eten (als het weer mag) bij eetcafé ‘Beij Ons’ of even de stad in wil, je loopt er zo naartoe. Verschillende supermarkten, scholen en kinderdagverblijven, de natuur rondom Nijmegen en het centraal station, alles is dichtbij. Hoe heerlijk is dat!

Samengevat

– sfeervolle luxe benedenwoning
– 5 kamers (4 slaapkamers)
– 103,8 m2 woonoppervlakte
– eigen zonnige tuin: 8,35 x 7 m
– hartje Nijmegen-Oost

Verliefd op deze woning?

Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op zondag 13 december a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.