Batavierenweg 68

Nijmegen

€465000 k.k.

Omschrijving

Panoramisch Nijmegen

Hoe fraai wil je het hebben? Denk aan de fantastische ligging bovenop de stuwwal. Denk aan het ‘bewegende uitzicht’ dat echt nooit verveelt. Denk aan de ruimte die dit penthouse je te bieden heeft. En denk aan de ligging in Nijmegen-Oost en toch op loopafstand van de binnenstad. Zo wordt wonen wel heel aantrekkelijk!

Blikvanger

Toen Birgit en ik als verkoopmakelaar hier voor het eerst binnen kwamen, was onze eerste reactie: wow! Door de ligging op de 9e (en hoogste) etage en de vele raampartijen kijk je hier namelijk heerlijk weg. Zo kijk je maar liefst 3 richtingen op: naar de Waal, naar Nijmegen-Oost en naar de binnenstad.

Om op de 9e verdieping te komen, pak je de lift naar de 8ste etage. Dan volgt er nog een kleine trap naar de 9e verdieping (hier is een traplift mogelijk voor als je wat minder goed ter been bent). Eenmaal binnen wordt jouw aandacht meteen naar de sfeervolle woonruimte getrokken. En vooral naar het uitzicht! De ruime woonkamer, de fijne keuken en het zonnige balkon zorgen echt voor dat heerlijke thuisgevoel. De 3 mooie slaapkamers dragen daar ook zeker aan bij. Dat wordt dus genieten! Uiteraard vind je in de gang nog een separate ruimte voor het toilet, de badkamer en een praktische bergruimte. Verder heeft de eigenaar slim gehandeld door recent airconditioningunits te laten plaatsen die ook kunnen verwarmen. Zo kan hij binnenkort af van het dure gasverbruik (en dus van het voorschot stookkosten).

Fantastische ligging

Niet alleen het centrum met al haar (culturele) voorzieningen, ook de winkeltjes, eetcafés en restaurants van het populaire Nijmegen-Oost vind je op loopafstand. Het natuurschoon van Nijmegen ligt zelfs om de hoek. Verder zijn verschillende supermarkten en speciaalzaken dichtbij. Werk je in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– fraai penthouse, bouwjaar 1958
– 124,7 m² woonoppervlakte
– 3 slaapkamers
– airconditioning
– energielabel G
– rustig gelegen in Nijmegen-Oost
– actieve VVE, bijdrage € 261 per maand
(exclusief voorschot stookkosten € 200 per maand).

Zien is geloven?

Kom dat gerust zelf beoordelen en bel ons voor een persoonlijke rondleiding. We zijn nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Birgit en Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist