Barbarossastraat 79

Nijmegen

€825000 k.k.

Omschrijving

One of a kind

Hoe fraai wil je het hebben? Het begint al met de fantastische ligging, bovenop de stuwwal en op loopafstand van Nijmegen Centrum. Tel daar ook nog eens de tijdloze architectuur, een markant monumentaal pand en zeer luxe faciliteiten bij op, dan krijg je: Estel Residence.

Panoramisch uitzicht

Vraag aan een willekeurige voorbijganger of hij Estel kent dan krijg je als antwoord: jazeker, dat is het voormalige Haskoning met dat geweldige uitzicht over de Ooijpolder! Wat weer niet iedereen weet, is dat Estel een acroniem is voor European steel en dat dit magnifieke gebouw ooit ‘de kroon op het fusiewerk’ was van 2 internationale staalgiganten. Belangrijker is natuurlijk dat men de locatie op waarde weet te schatten. En laten we eerlijk zijn, een betere plek dan hier op de stuwwal in Nijmegen Oost is bijna niet denkbaar. Je loopt immers zo naar de binnenstad in de wetenschap dat je de hectiek van de stad ook echt in de binnenstad laat als je weer thuis komt.

Pure verwennerij

Misschien kom je zelf niet uit Nijmegen en denk je: hoezo one of a kind? Stel jezelf dan het volgende voor: een indrukwekkende entree met onder andere de balie van de huismeester en daarnaast een heerlijke zitgelegenheid met fraai uitzicht. Denk aan de chique wijnkelder (een etage lager), de gastenkamer, de vergaderruimte, de golfsimulator, de fitnessruimte, het stoombad, de sauna én het zwembad. En weet je wat? Dit is alleen nog maar het begin…

In het appartement op de eerste verdieping wordt de lijn van comfort en luxe afwerking namelijk doorgezet. Denk aan de mooie lange gang bij binnenkomst waar jouw aandacht meteen naar het schitterende uitzicht over de Ooijpolder wordt getrokken. Dit uitzicht gaat zelfs van de Waalbrug, via de Ooijpolder tot en met Duitsland. Tel daar de ruime woonkamer, de luxe keuken, de 2 mooie slaapkamers met elk een badkamer (waarvan 1 grote met bad, inloopdouche en toilet) bij op, dan mag je zeker van een heerlijk thuisgevoel spreken.

Uiteraard vind je in de gang nog een separate ruimte voor het toilet en een voor het witgoed. Extra bergruimte is voorhanden in de berging in de kelder en 2 eigen parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage maken het plaatje compleet.

Samengevat

Met recht een uniek appartement
Woonoppervlak 159,4 m2
Geweldig uitzicht over de Ooijpolder
2 eigen interne parkeerplaatsen
A-locatie met zeer luxe faciliteiten
Op loopafstand van alle voorzieningen
Bijdrage VVE € 408,85 per maand

Zien is geloven?

Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat je van dit appartement in Estel vindt. Bel mij dus gerust voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op zondag 1 november a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom.

Groet!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.