Barbarossastraat 39

Nijmegen

€700000 k.k.

Omschrijving

Locatie, locatie, locatie

Hoe fraai wil je het hebben! Het begint al met de fantastische ligging, bovenop de stuwwal en op loopafstand van Nijmegen Centrum. Tel daar ook nog eens de tijdloze architectuur, een markant monumentaal pand en zeer luxe faciliteiten bij op, dan krijg je: Estel Residence.

Pure verwennerij

Het gevoel van luxe omarmt je al in de ontvangsthal. Naast de balie van de huismeester vind je een fijne zitgelegenheid met een geweldig uitzicht. Een verdieping lager gaat de verwennerij verder in de vorm van een fraaie wijnkelder, gastenkamer, vergaderruimte, golfsimulator, fitnessruimte, stoombad, sauna én zwembad. En dit alles naast je eigen fantastische loft…

Industriële loft met tuin

Als je deze prachtige loft binnenkomt dan denk je maar één ding: wauw! De uitstraling, de luxe en de warme sfeer zorgen ervoor dat je je hier meteen thuis voelt. Het industriële karakter lees je niet alleen af aan de mooie raampartijen en aan de onbewerkte 3.75 meter hoge plafonds, maar ook aan de ruimtes die als het ware in elkaar overlopen. Gelukkig wel op zo’n manier dat de privacy niet uit het oog wordt verloren. Hier is duidelijk goed over nagedacht. Naast de woonkamer en keuken zijn er 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer, 2 ruimtes voor het toilet en 1 voor het witgoed. De separate berging en de eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage maken het plaatje helemaal compleet.

Trouwens, er is nog iets dat jouw aandacht vast en zeker weet te trekken: de zonnige tuin! En laten we eerlijk zijn, hoe vaak kom je überhaupt een appartement tegen met een eigen tuin? En dan ook nog zo’n mooie als deze? Hier zie je jezelf zo zitten en lekker genieten.

Alles in de buurt

Vanwege de ligging profiteer je van alle gemakken die het centrum van Nijmegen en Nijmegen-Oost je te bieden hebben. Of je nu van cultuur wil genieten bij De Vereeniging, naar de film bij Lux, ergens een hapje wil eten, de Waal of de natuur van de Ooijpolder op wil zoeken of naar het centraal station? Dit alles vind je gewoon op loop- en fietsafstand.

Samengevat

Prachtige industriële loft
Heerlijke eigen tuin
Fraaie ligging
Eigen berging en parkeerplaats
Bijdrage VVE € 354,- per maand

Zien is geloven?

Bel mij zeker voor een bezichtigingsafspraak. Speciaal op zondag 28 juni a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.