Ametiststraat 17

Nijmegen

€225000 k.k.

Omschrijving

Mooie kans voor starters

Een licht 3-kamer (voorheen 4-kamer) appartement in een gewilde wijk, echt een ideale start van jouw wooncarrière! Dichtbij beide ziekenhuizen en de universiteit plus op fietsafstand van de binnenstad. Wat wil je nog meer!

Jouw woonwens?

Dit goed verzorgde appartement verrast je niet alleen met zijn grote woonkamer, maar ook met 2 slaapkamers en 2 kleine maar fijne balkons. Geniet ‘s ochtends van jouw ontbijt in het zonnetje op het balkon aan de ene kant en zie de zon ‘s avonds ondergaan vanaf jouw balkon aan de andere zijde. Jouw auto parkeer je op het buitenterrein dat bij dit appartementencomplex hoort. Een mooi extraatje dus! Een dikke plus is de ruimte, net meer dan 70 m2, en de ligging op de 3e etage (geen bovenburen dus). De eigen berging onderin het complex maakt het plaatje helemaal compleet!

Alles dichtbij

Of je nu een hapje wil eten of een terrasje wil pakken in de binnenstad, je fietst er zo naartoe. Dichtbij huis vind je Winkelhart Hatert met goede bakkers, supermarkten, Kruidvat, bloemist, kapsalon en meer. Wandelen doe je lekker langs het Maas-Waalkanaal. Hoe heerlijk is dat!

Samengevat

– lekker licht appartement
– 2 slaapkamers, 2 balkons
– goed onderhouden
– 70,4 m2 woonoppervlakte
– inhoud 220 m3
– actieve VvE, bijdrage 229,96 per maand
(inclusief voorschot blokverwarming)
– energielabel F
– NB: niet mogelijk om aan derden te verhuren

Nieuwsgierig?

Bel mij dan voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op zondag 6 februari a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist